bergafrun.jpg (8948 bytes)
 Start  ·  Turism  ·  Vykort  · Webcam · Köp & Sälj ·   · .

  2019-09-15

- Glöm inte att gratta Sigrid och Siri på namnsdagen -

Tillbaka till:
 Konferens Jönköping

Kontaktinformation:

Konferens & Hotell | Västanå Slott
563 92 Gränna
 
Tel: 0390-107 00
Fax: 0390-418 75
E-post:
info@vastanaslott.se

Webbadress:
www.vastanaslott.se

Vägbeskrivning:

Gränna och Västanå ligger invid E4:an 180 kilometer från Göteborg, 300 kilometer från Stockholm och 320 kilometer från Malmö. Ta avfart nummer 103 söder om Gränna skyltad "Gyllene Uttern", följ därefter skyltningen mot Västanå.

Tipsa en vän om denna sida:

Skriv din väns email och tryck på skicka

Sökning i turismdatabasen:

Konferens & Hotell | Västanå Slott

Vastanå slott är perfekt för en avslappnande weekend i vacker miljö med kulinariska rätter och gott vin. Här kan du gå på konferens med jobbet, spela tennis gratis på vår tennisbana, gå en 18-hålsrunda på golfbanan eller bara njuta av vår vackra natur.

Fredrik von Otter har en lång erfarenhet av att driva hotell och har bland annat arbetat som kock på Grythyttans Gästgivaregård, Christer's i New York samt drivit Svenska Klubbens restaurang i Paris. Han tog över slottet från sin far 2003 och är nu den tredje generationen att driva Västanå Slottshotell. Han är även den nionde generationens ägare till slottet som varit i släktens ägo sedan 1785. Tillsammans med sin fru Catharina von Otter ser han till att slottets gäster får en upplevelse att minnas.

Västanå slott byggdes 1590 och har drivits som slottshotell sedan 1948. Slottsmiljöerna är mycket välbevarade och interiörerna är orörda sedan 1920-talet. Slottet har 21 bekväma dubbelrum fördelade på tre byggnader. Västanå slott öppnar 1 april och stänger efter 4:e advent. I januari samt mars har vi öppet för sällskap om minst 10 personer. Från första till sista helgen i advent dukar slottet upp sitt populära julbord.

Varmt välkomna!

·  Om Jönköping på nätet - Turism ·